Purple-licious
Bonjour !

Hi ! I am this skin maker. This is my second skin ;)
*replace this with your text *
Navigations

Follow me? Stories The Narrator Tagboard


Memories


Credits

PLEASE DO NOT REMOVE THE CREDITS
Skin by Cikin
Cute header byKemetot Chomel
Blog owner: ______
Imiss my old bestie :/
Sunday, 8 January 2012 | 05:31 | 0 comments
Hi everybody,
Kayy aku dh lama tak update blog ni. Dah berabuk kot :D haha .
Blog ni berapa bulan pulak tak berusik, Sejak aku couple dgn aiman dar lagi O.o
Haih, Harini baru lepas edit background, Background semua ni NARINA AZNI yang buatkan.
Dia pnya blog laa gila kott :D swear geramm :3 Hihi, tapi malu nak ckp kat dia yg aku nak sama
macam dia punya. Apa pulak dia ckp nanti ka, hewhew >< Btw, harini aku nak update pasal Bestie aku.
Hm, tahun ni aku pindah sekolah lama time aku form 1, so aku rindu dekat kutu kutu comel aku ni.
Tahun lepas aku sama sch dgn dorang, now aku dh takda. Apa lah yang korang buatkan time aku takda :3
Kay nak cerita ni, Bestie aku yang pertama ialah HANA SOFWA, last aku jumpa time dia amik kungfu dia kat rumah aku, tu pon time malam. Tak nmpk muka dia sgt, haha :D dgn bedak dia yang comot tu,
Hahahahha, tu pon dpt jumpa 30 saat ja. Then dia balik, betapa rindunya aku kat dia :/
Tak kira lah dia byk burukkan aku ke apa kan ? Yang penting aku sayang dia sangat,
Dah 2 tahun aku dgn hana berkawan, tahun ni pulak berpisah, Hmmmmm :/
Sumpah sedih, dlu aku pernah gaduh dgn dia. Tapi now dah berbaik semula :) Hm, kiteorg
pernah berembat sesama sendri taww. Sumpah lawak, Hana nanges ter esak-2 kott :3
Watlek lah hana, :D k itu pasal hana, Now UMIE SYAHIERA . Jyeahh si muncett yang gelap
yang ku sayangggg. Bhahhaah xD burukk mana pon dia, dia tetap bestia aku, and aku sayang angat kat dia.
Hahahha, dia pelawak kott :3 Dia suke menyanyi dgn penuh keyakinan. Haha, mimit muka
memang tak boleh blaaa :D rindu nak dgar dy nyanyi lagi. And tidak lupa,
Rindu dgn gegaran tetek dia, HAHAHHAHAHHA :D aku bersama dgn dia baru setahun :p
Tapi dh mcm-2 kami hadapi dgn penuh rintangan kayy ?Berremmbat, kene sound bgai semua :D
haih, Pariappa! Watlek kan umi :3 Be strongggg! Hope kau dpt straights As nanty dlm PMR.
Doakan aku selalu k? :'( Kayy Kisah NUR FITRI pulak. HAHHAAHHAHA,
Si bodoh yang bebal. HAHAHA, kuruk org dia lah yang leader. Sekejap je dia boleh gelakkan org
dgn sekali imbas :D hahahha, fitri ni dlu jenis yang pendia. Now mulut dia dh mcm longkang :D
Haha, sial. weh, aku sayang kau uncet :p Dia suka perli aku. kadang-2
bagi semngat yang bodoh dekat. Menyirap jaa :D hahhahahha. Tak kira lah kan,
tu memori kita kan :*
Kayy aku sayang korang semua. Aku tak boleh lupa apa yg korang buat kat aku.
Aku rindu apa yg korang buat akku gembira, gelak tawa korang ter ngiang-2 lagi
kat telinga kau lagi :'( ill miss it :3
Korang belajar elok-2 taww. aku akan doa kan korang k ? Iloveyou all <3

Amirul Alson.
| 00:04 | 0 comments
Hi, This is my beloved Ex. Dia Handsome, baik. boleh tahan lah kan :3
Kayy,i clash dgn u sebb you kata i bodoh dekat Kechik, you burukkan i. Kenapa ?
Seriously i tak suke k ? If u tak suke i. Just say it. Jgn nak kutuk belakang, I tak suke sangat :D
kay, kita clash dah kan, Tak perlu nak ungkit. Hm, i sayang you sangat. smpai i pg Nilai
untuk you. Tetapi you memarah i kata i over nak jumpa u. Then kata i pantat. What a shock sayang,
Penat i dgn sys i pergi jejauh, adoii -.-
Tapi takpa lah kan, dh u tknak jumpa i. nak buat mcm mna kan ?
I selalu kene game dr Lelaki. I tak pernah couple lama-2, i fikir.
Bila dapat u, i nak setia and i nak jaga u elok-2. Tapi sayang, u telah buat i kecewa. Pffffffffftttttttt -.-
Kay lah, now u kat hostel kan ?
You focus kayy ? Jgn risaukan i, or rindukan i kay ? I sentiasa  rindu kat u k. Huhhhhhh,
Byee, iloveyou as a friend kayhhh ;)

Mwehehehe :'>
Tuesday, 6 December 2011 | 09:29 | 0 comments
Biyyyyyyyyyyyyy, i rindu you sangat do :/
I tengah takde suara ni :D u suka ejek i donald duck, bhaha :D
Kayy, kita couple sejak hari ahad yg lepass :)
You yg mintk couple dgn i ken ? of course i accept biyy ;)
I dh lama suka kat u ken ? Naseb baik u tak pilih ainaa tuu -. .-
Kayy i puas hati :D haha. i sggop tak couple dgn sesiapa taww :p
Kayy i nak cakapp ni, swear i ni CEMBURU BUTA :D u pon sama :D
I kuat merajukk, coz i ni baby u rite :D bahahhahahha .
Hope so, you jgn curang dgn i kayh ? Cukup lah aiman tu GAME i :'(
I dah tak larat dah nak hadap situasi ni lagii. Haihhh, tak sggp.
Aidil lagi teruk buat i, Petang couple mlm clash -.-
What a shock! huhhhhhhhhhhh, i tknak bnde tu berlaku lagi,
Now, 2 hari kita text full right ? Just mlm ni jee ada gangasak nasiii :'(
Sumpah menyesal tak masak nasik tadi.
Sokayy lah, mcm lah hari lain tak boleh text enn ?
Japjap,Ahad ni datang wedding kakak i right ?
Pakai lelawa taww :p Buat i tergoda :P awummmmmmmmmmmmmmm.
Hihihihi, polo tee pon takpalah :D i pkai bju kurung warna hitam puteh taww :p
If you dh smpai seremban, call kayh ? abg i amikk u :*
Tadi ayah i marah sbb dlm almari i ada tmpal nama AIMAN.
Haihh, abg i yg ijoy tu, mula bukk cerita. yg u kurg hajaaaa -.-
Haih, babi lahh, takpaa. i byk cover u k ? Dont woorrrrrryyyy :')
Sayangg i perut i buat hal. nak berakk joppp.
Byeeee, iloveyou biee. Heyy kau curang. aku pon nak curang naty .-.
Jgn sesekali buat kayh ? nahh setepekk kiss kat pipi kanan kau . haaa, Lebamm .
Dah mcm lovebite :D Bhahahhhahaha .

Aimannn Darr ;]
Sunday, 4 December 2011 | 03:16 | 0 comments


Kayy, Iloveyou Biyyy ♥
Seriously i falling love with you :/

Jadi bf i bolehh ? i suka u gila babi ahh :D 
But, u sekrg tgah pening right ? Ada gurl lain mcm i.
And u taktahu nk pilih siapa -.-
Lahhhhh, u amik lah gurl tu. You kan rapat Sangat dgn gurl tu. Couple jelahh, 

Time i suroh u couple dgn dia, you taknak. you kata you Sayang i :'(
Sayangg, i sayang you lebih dan lebih :D  I tak mengharap u couple dgn i :'(
I takde lah gila sampai mcmtu sekali :D
Takpa, if u taknak dgn i. Cakap okayy ;)
You pon dah rajen ckp dkat i ( ILOVEYOU ) time u call i :D
Mwehehehehe :'>
Sukaa gilaa i :D

kayy, im sorry. Harini i tk dpt balikk rumahh sebb takde transport :'(
Sorry sngat :/  I bukn tknak balik kayh ?
Mesti dah beribu text masooookkk :D
Esok i janji, i text full dgn u kayhh biyy ♥
Soory angat :D  I nak mandi jab :'>
Boiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, iloveyouuuu ♥

I nak u jadi HERO i :D
ehhhhhhhhhh jap. U nk ckp somthinggg right harini ?
For our future ♥ Apa dia :D

Thank you vey muchh :)
| 02:45 | 0 comments
Aidil, thanks sangat buat aku mcm ni :/
Apa lah nasebb i kann ?
I asyik-2 kene mcm ni. Kenapalah tuhan bg i nasib yg malang :/
I fikir, bila kita dah couple. I nak jaga you elok-2,
Angan-2 i salah rupanya. Perhhhhhhhhhhh,
Swear i sakit hati dgn you. ehh, tak pyh mintk awal-2 taww.
You dah main-2 kn perasaan i -.- Its okayy ;)
I memg malang :D bahhaha :D i tak kesahh lahh.
Ada jaa boys luar sana yg lebih baik dr you ;D
but i tahu u sbnarnya baik, just care i treat you tu tak sesuai kan :D ill knew it
I mmg mcm ni lahh :D i gangster :D bhahha .
Aiman lagi terukk i buat dari u taw ? dia okayy jaa . kayy, i sayang you .
Boiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, thanks for everything -.-


Old things