Purple-licious
Bonjour !

Hi ! I am this skin maker. This is my second skin ;)
*replace this with your text *
Navigations

Follow me? Stories The Narrator Tagboard


Memories


Credits

PLEASE DO NOT REMOVE THE CREDITS
Skin by Cikin
Cute header byKemetot Chomel
Blog owner: ______
Amirul Alson.
Sunday, 8 January 2012 | 00:04 | 0 comments
Hi, This is my beloved Ex. Dia Handsome, baik. boleh tahan lah kan :3
Kayy,i clash dgn u sebb you kata i bodoh dekat Kechik, you burukkan i. Kenapa ?
Seriously i tak suke k ? If u tak suke i. Just say it. Jgn nak kutuk belakang, I tak suke sangat :D
kay, kita clash dah kan, Tak perlu nak ungkit. Hm, i sayang you sangat. smpai i pg Nilai
untuk you. Tetapi you memarah i kata i over nak jumpa u. Then kata i pantat. What a shock sayang,
Penat i dgn sys i pergi jejauh, adoii -.-
Tapi takpa lah kan, dh u tknak jumpa i. nak buat mcm mna kan ?
I selalu kene game dr Lelaki. I tak pernah couple lama-2, i fikir.
Bila dapat u, i nak setia and i nak jaga u elok-2. Tapi sayang, u telah buat i kecewa. Pffffffffftttttttt -.-
Kay lah, now u kat hostel kan ?
You focus kayy ? Jgn risaukan i, or rindukan i kay ? I sentiasa  rindu kat u k. Huhhhhhh,
Byee, iloveyou as a friend kayhhh ;)


Old things | New things