Purple-licious
Bonjour !

Hi ! I am this skin maker. This is my second skin ;)
*replace this with your text *
Navigations

Follow me? Stories The Narrator Tagboard


Memories


Credits

PLEASE DO NOT REMOVE THE CREDITS
Skin by Cikin
Cute header byKemetot Chomel
Blog owner: ______
Imiss my old bestie :/
Sunday, 8 January 2012 | 05:31 | 0 comments
Hi everybody,
Kayy aku dh lama tak update blog ni. Dah berabuk kot :D haha .
Blog ni berapa bulan pulak tak berusik, Sejak aku couple dgn aiman dar lagi O.o
Haih, Harini baru lepas edit background, Background semua ni NARINA AZNI yang buatkan.
Dia pnya blog laa gila kott :D swear geramm :3 Hihi, tapi malu nak ckp kat dia yg aku nak sama
macam dia punya. Apa pulak dia ckp nanti ka, hewhew >< Btw, harini aku nak update pasal Bestie aku.
Hm, tahun ni aku pindah sekolah lama time aku form 1, so aku rindu dekat kutu kutu comel aku ni.
Tahun lepas aku sama sch dgn dorang, now aku dh takda. Apa lah yang korang buatkan time aku takda :3
Kay nak cerita ni, Bestie aku yang pertama ialah HANA SOFWA, last aku jumpa time dia amik kungfu dia kat rumah aku, tu pon time malam. Tak nmpk muka dia sgt, haha :D dgn bedak dia yang comot tu,
Hahahahha, tu pon dpt jumpa 30 saat ja. Then dia balik, betapa rindunya aku kat dia :/
Tak kira lah dia byk burukkan aku ke apa kan ? Yang penting aku sayang dia sangat,
Dah 2 tahun aku dgn hana berkawan, tahun ni pulak berpisah, Hmmmmm :/
Sumpah sedih, dlu aku pernah gaduh dgn dia. Tapi now dah berbaik semula :) Hm, kiteorg
pernah berembat sesama sendri taww. Sumpah lawak, Hana nanges ter esak-2 kott :3
Watlek lah hana, :D k itu pasal hana, Now UMIE SYAHIERA . Jyeahh si muncett yang gelap
yang ku sayangggg. Bhahhaah xD burukk mana pon dia, dia tetap bestia aku, and aku sayang angat kat dia.
Hahahha, dia pelawak kott :3 Dia suke menyanyi dgn penuh keyakinan. Haha, mimit muka
memang tak boleh blaaa :D rindu nak dgar dy nyanyi lagi. And tidak lupa,
Rindu dgn gegaran tetek dia, HAHAHHAHAHHA :D aku bersama dgn dia baru setahun :p
Tapi dh mcm-2 kami hadapi dgn penuh rintangan kayy ?Berremmbat, kene sound bgai semua :D
haih, Pariappa! Watlek kan umi :3 Be strongggg! Hope kau dpt straights As nanty dlm PMR.
Doakan aku selalu k? :'( Kayy Kisah NUR FITRI pulak. HAHHAAHHAHA,
Si bodoh yang bebal. HAHAHA, kuruk org dia lah yang leader. Sekejap je dia boleh gelakkan org
dgn sekali imbas :D hahahha, fitri ni dlu jenis yang pendia. Now mulut dia dh mcm longkang :D
Haha, sial. weh, aku sayang kau uncet :p Dia suka perli aku. kadang-2
bagi semngat yang bodoh dekat. Menyirap jaa :D hahhahahha. Tak kira lah kan,
tu memori kita kan :*
Kayy aku sayang korang semua. Aku tak boleh lupa apa yg korang buat kat aku.
Aku rindu apa yg korang buat akku gembira, gelak tawa korang ter ngiang-2 lagi
kat telinga kau lagi :'( ill miss it :3
Korang belajar elok-2 taww. aku akan doa kan korang k ? Iloveyou all <3


Old things