Purple-licious
Bonjour !

Hi ! I am this skin maker. This is my second skin ;)
*replace this with your text *
Navigations

Follow me? Stories The Narrator Tagboard


Memories


Credits

PLEASE DO NOT REMOVE THE CREDITS
Skin by Cikin
Cute header byKemetot Chomel
Blog owner: ______
Thank you vey muchh :)
Sunday, 4 December 2011 | 02:45 | 0 comments
Aidil, thanks sangat buat aku mcm ni :/
Apa lah nasebb i kann ?
I asyik-2 kene mcm ni. Kenapalah tuhan bg i nasib yg malang :/
I fikir, bila kita dah couple. I nak jaga you elok-2,
Angan-2 i salah rupanya. Perhhhhhhhhhhh,
Swear i sakit hati dgn you. ehh, tak pyh mintk awal-2 taww.
You dah main-2 kn perasaan i -.- Its okayy ;)
I memg malang :D bahhaha :D i tak kesahh lahh.
Ada jaa boys luar sana yg lebih baik dr you ;D
but i tahu u sbnarnya baik, just care i treat you tu tak sesuai kan :D ill knew it
I mmg mcm ni lahh :D i gangster :D bhahha .
Aiman lagi terukk i buat dari u taw ? dia okayy jaa . kayy, i sayang you .
Boiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, thanks for everything -.-


Old things | New things