Purple-licious
Bonjour !

Hi ! I am this skin maker. This is my second skin ;)
*replace this with your text *
Navigations

Follow me? Stories The Narrator Tagboard


Memories


Credits

PLEASE DO NOT REMOVE THE CREDITS
Skin by Cikin
Cute header byKemetot Chomel
Blog owner: ______
Thank you .
Saturday, 26 November 2011 | 12:54 | 0 comments
Aiman, thanks buat i mcm ni. sumpah i sayangg you ;] tapi, u tak pnah jujur dgn i. knapa ?
You asyik-2, buat i nanges. tolongg lahh :( Sumpahh sia-sia and penat selama ni jujur and setia dgn you ;(
Okay fine, u buat i mcm Barbie rite ? Iyenye patung ;] hihhi. takboleh nk buat apa :D
Kayhh, kau kira aku mcm aku takde perasaan right ? kayy, aku mmg takde perasaan :'(
Kau tk pyh nak memperbodohkan aku bolehh takk? aku tak sukaa :'(
Aku tahu kau hott kan ? so, ramai gurl nak dgn kau. aku ni siapa lh kan ?
Time hang dgn aku punn, kau menggatal senyum dekt perempuan ;]
Takpelahh, itu life kau. aku sabarr jee :) Time dlm taxi, aku amikk fone kau, nak baca messages.
Bila aku bukk inbox, byk gila messages gurl ;( aku nk menanges time tu jugk. tapi,
for what rite ? aku ni takde perasaan ;] so, let it ;]
Sejakk tuh, aku dah mula tak percayakan kau. aku rasa mcm, arrrrrrrrrhhhhhhhhhhh.
kawan aku kata Chill lah hani ;] Kayyh, aku chill. aku happy dgn memb aku ;]
Aku syg memb aku :* bf org ke-3 dlm hidup aku. bf more important ohh :'(
Takpelahh aiman, kau dh buat aku sakit hati byk kali kan ? huhh, sokayy lahh. itu life kau :D
baiklahh, lupakan :* Swear aku sayangg kau :( aku tgh nanges ni :'( iloveyou. aku tk tahu nk tuils apa lagi -.-


Old things | New things