Purple-licious
Bonjour !

Hi ! I am this skin maker. This is my second skin ;)
*replace this with your text *
Navigations

Follow me? Stories The Narrator Tagboard


Memories


Credits

PLEASE DO NOT REMOVE THE CREDITS
Skin by Cikin
Cute header byKemetot Chomel
Blog owner: ______
Aimannn Darr ;]
Thursday, 24 November 2011 | 12:30 | 0 comments
Aiman darr okayy ? not muhd Aiman .
Muhd aiman tu bf aku, dia memb Fb aku :D
Hahaa :D dia bestt, happy. tak sombonggg :)
Kaurang yg single, pergi lah usha dia. Dia kacakk lah :D
aku suka rupa dia :D hihi . Tadi aku IM dia,
Dia bgy aku semngt ohh tadi -.- Sebb aku bergadohh dgn Aiman :'(
Terima kasehh lah kat dia, dia just pembagi smngt kayh ?
Tak lebihh, as a friend . Aku sayangg dia sangatt :)
Even aku tak pernah meet dia semua, tapi aku mmg dh dpt rasa yg dia baikk ';]
Untungglahh if siapa dapat dia :0
Heyy sayongg, i taktahu nak ckp apa lagy oh :D
Tapi apa yg i tuliss ni, i JUJUR taww. thank youu :)
Iloveyou. #As a friend :0


Old things | New things